Kablolar aydınlatma ürünlerinin vazgeçilmezi olduğu gibi, günlük hayatımızın da vazgeçilmez bir parçasıdır.

Elektrik gerektiren her ürünün, beraberinde kablo kullanım gerekliliğini de beraberinde getirdiği kaçınılmaz bir gerçektir. Cep telefonlarımız için her ne kadar kablosuz şarj cihazları geliştirilmiş olsa da, bu cihazlar maalesef kabloya ihtiyaç duymaktadır. Evimizin tadilatı sırasında kablo karmaşası ve kötü görüntüsünü bertaraf etmek için sıva altı kablo kanalları kullansak da, belirli bir süre sonra elektrik kablolarını uzatma ihtiyacımız doğabiliyor.

Farklı renklerde üretilen kumaş örgülü renkli kablolar, bir çok aydınlatma ürününün kablo tesisatında kullanılıyor ve şık bir görüntü oluşturuyor. Bu kablolar, kesitleri doğrultusunda evimizin bir çok alanında, her türlü ihtiyaç için de kullanılabilmektedir. Ev içerisinde yeri sabit ve prize uzak olan dizüstü bilgisayarımız, gün içerisinde sık vakit geçirdiğimiz kanepede cep telefonu şarj etme ihtiyacı veya prizden uzak bir noktaya taşımak istediğimiz dijital piyanolar uzatma kablo ihtiyacı duyduğumuz onlarca alanda bulunduğunuz ortamın renk ve tasarımına şık bir biçimde uyum sağlayacak kumaş kablolar plastik yüzeyli ve kötü görünümlü kablo sorununa çözüm oluyor.

İzole bir şekilde, yuvarlak olarak üretilen 2x0,75 mm kalınlığında bakır kablolar, farklı renklerde ve dilediğiniz ölçülerde rahatlıkla bulunabilmektedir. Pembe, Bordo, Kahverengi, Siyah, Krem, Sarı ve Kırmızı gibi bir çok renkte üretilen dekoratif örgülü, renkli kumaş kablolar için Kablo sayfamızı ziyart edebilir, dilediğiniz renk ve uzunlukta sipariş verebilirsiniz.

Kategorimize sürekli olarak yeni renkler ve alternatif modeller eklense de;

Açık Pembe Renkli Kumaş Kablo,
Bordo Renkli Kumaş Kablo,
Kahverengi Renkli Kumaş Kablo,
Kırmızı - Beyaz Renkli Kumaş Kablo,
Kırmızı Renkli Kumaş Kablo,
Krem Renkli Kumaş Kablo,
Mor Renkli Kumaş Kablo,
Pembe Renkli Kumaş Kablo,
Sarı Renkli Kumaş Kablo,
Siyah - Beyaz Renkli Kumaş Kablo,
Turkuaz Renkli Kumaş Kablo,
Turuncu Renkli Kumaş Kablo,
Yeşil Renkli Kumaş Kablo,
Siyah Renkli Kumaş Kablo

şu an için stoklarımızda bulunan renklerdir.

Güvenlik

2x0,75 mm kalınlığında kablolar, rezistanslı ev eşyaları (Kettle, Isıtıcı, Fırın, Ütü) için uygun değildir. Yalnızca aydınlatma ürünleri ve benzeri güçte eşyalarla kullanımı uygundur. Bu kalınlıkta bir kabloya bağlanılan cihazın rahatlıkla çalıştığını görseniz de; belirli bir süre sonra ısınma ve yanma ihtimalinden dolayı 200W üzeri kullanımı önerilmemektedir.